--> Завжди тікають від обов'язків: найбільш безвідповідальні знаки Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Завжди тікають від обов'язків: найбільш безвідповідальні знаки Зодіаку

0
Завжди тікають від обов'язків: найбільш безвідповідальні знаки Зодіаку
Про легке і безтурботне життя мріє багато хто, але є люди, які щосили намагаються уникати будь-яких труднощів, пише Апостроф.

Водолій
Водолії – останні, хто захоче взяти на себе відповідальність за важливу справу. Вони не зрушать з місця, поки їх не змусять. Представники повітряного знака вважають за краще, аби життя було невимушеним, легким і розслабленим. Вони ненавидять вплутуватися в неприємності і не рухатимуться, доки ситуація не вийде з-під контролю.

Стрілець
Цей знак завжди готовий до пригод чи подорожей, але до останнього тікатиме від домашніх обов'язків або додаткової праці. Стрільці - найледачіші люди, коли їх просять взяти на себе відповідальність. Вони надто зосереджені на приємному проведенні часу, тому забувають про справи, які потрібно зробити.

Лев
Леви — ліниві люди, які тікатимуть від відповідальності так довго, як тільки зможуть. Вони ненавидять відповідальність просто тому, що не хочуть відповідати ні перед ким, окрім самих себе.

Близнюки
Цей знак Зодіаку любить веселитися та спілкуватися. Єдине, що стоїть між Близнюками та їх веселим проведенням часу, — робота та обов'язки. Вони ненавидять поєднувати і те, й інше, тому на роботі їх частіше можна побачити на перекурі або за балачками на кухні, аніж за виконанням термінових завдань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні