Кадиров серйозно хворий – ЗМІ

0
Кадиров серйозно хворий – ЗМІ
У глави Чечні Рамзана Кадирова захворювання нирок, тому він дуже залежить від сильнодіючих препаратів. Про це повідомляє німецьке видання Bild, передає Главком.

«Пособник Путіна, схоже, почувається не дуже добре. Його психічний стан добре відомий (він любить вбивати та мучити), але і його фізичний стан, ймовірно, не на висоті», – йдеться в повідомленні.

Журналісти звертають увагу, що останні кілька місяців Кадиров досить помітно додав у вазі і виглядає похмурим. Також автори матеріалу нагадують: коли «головний тіктокер Чечні» записує свої «грізні» відео, то помітно, що йому досить важко розплющити очі.

Видання підтверджує інформацію про те, що для лікування Рамзана Кадирова до Грозного з Абу-Дабі (ОАЕ) прилетів досвідчений доктор Ясін Ібрагім М. Ель Шахат.

«Саме тому деспот не зміг бути присутнім на промові Путіна 21 лютого в Москві», – робить висновок видання.

Журналісти додають, що Кадиров іноді виглядає енергійним та рухливим, проте це відбувається через активне вживання стимуляторів, від яких чеченський глава зараз взагалі потрапив у залежність.

У Telegram-каналах навіть з’явилося фото, на якому видно, що Кадиров значно набряк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні