Які відтінки лаку для нігтів виглядають дешево

0
Які відтінки лаку для нігтів виглядають дешево
Необов'язково кожні два тижні ходити до манікюрного салону, щоб ваші руки виглядали доглянуто. Якісний манікюр можна зробити й в домашніх умовах, а якщо ви покриєте нігті прозорим лаком або зробите "френч" – вас вважатимуть елегантною та витонченою леді. Як стверджують експерти, є деякі дизайни, які можуть видати поганий смак.

Жіноча менторка із США Анна Бей стверджує – ваші руки часто є однією з перших речей, які люди помічають у вас. "Це не трагедія, якщо у вас відколовся ніготь або "зліз" лак, проте, жінки мають великі проблеми, якщо вони ходять з недоглянутими руками довгий час і не виправляєте ситуацію", – підкреслює американка.

Найбільш невдалими кольорами для манікюру дівчина назвала синій, зелений та помаранчевий, пояснюючи це тим, що дана палітра виглядає надто штучно. Щоб захоплювати оточуючих, візьміть за правило використовувати натуральніші відтінки, а також класичний червоний, бордовий, рожевий або нюдовий колір.







За словами Бей, французьким манікюром також можна зіпсувати враження про вас. Намагайтеся робити кінчик нігтя якомога тонше. Що стосується відтінку – придивіться до ванільно-білого, айворі або молочно-рожевого. До речі, цей тренд задала Хейлі Бібер та Кайлі Дженнер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні