Працівниця дитячого садочка разом зі своїм зятем вбила коханку свого чоловіка

0
Працівниця дитячого садочка разом зі своїм зятем вбила коханку свого чоловіка
На Хмельниччині працівниця дитсадка жорстоко поквиталася з коханкою свого чоловіка. Разом з зятем вони ввірвалися до будинку суперниці, побили її до втрати свідомості та напівживу залишили помирати. На суді зловмисники своєї вини не визнали й обмовляли одне одного.

Інцидент стався в липні 2017 року. Близького сьомої години вечора мешканка одного з сіл Шепетівського району, дізнавшись, що її чоловік перебуває у коханки, разом з зятем приїхала "Жигулями" до суперниці.

Вони виламали вхідні двері, ввірвалися в будинок і влаштували розправу. Теща била господиню металевим совком, а зять штовхнув щосили, так, що бідолашна до крові розтрощила голову об стіну. Внаслідок цього потерпілій спричинили закриту черепно-мозкову у вигляді перелому правої скроневої кістки зі стисненням та зміщенням речовини головного мозку і тотальним крововиливом.

Нападники поїхали, а жінка через годину померла. Її тіло пролежало в будинку два дні, аж поки його випадково не виявили сусіди.

Теща із зятем у суді обмовляли одне одного
У судовому засіданні обвинувачена розповіла, що ввечері до неї зателефонувала кума і повідомила, що знову бачила чоловіка у коханки. Вона знала, що чоловік понад три роки зраджував їй з вчителькою місцевої школи. Після кожної зустрічі з коханкою він влаштовував скандали вдома, бив її та виносив гроші. Жінка терпіла, бо вони разом збудували хату і не могли розійтися.

Того трагічного дня зраджена дружина попросила брата, щоб він завіз її з зятем до будинку суперниці. Стверджувала, начебто хотіла тільки поговорити з потерпілою про припинення стосунків зі своїм чоловіком, а та виганяла її з хати й обзивала. Почалася штовханина. В цей час до кухні зайшов зять, а за ним її чоловік з серпом у руці. Вона схопила металевий совок і тричі вдарила чоловіка по руці. У цей час потерпіла заховалася у комору, звідки продовжувала лаятися та словесно ображала їх родину, і зятя в тому числі.

Жінка заперечила, що била суперницю, а тільки декілька разів помахала совком зверху донизу через напіввідкриті двері комори. Мовляв, це зять кинувся на потерпілу в коморі, перекинув там стелаж з банками, схопив її правою рукою за горло, вдарив кулаком у скроню, потім лобом у голову і сильно штовхнув на стіну. Вона просила зятя, щоб не бив, але він не послухався. Потім вивели потерпілу попід руки з комори, дали рушника, щоб витерла кров і запропонували викликати "швидку". Але вона відмовилася.

Натомість зять стверджував, що не бив потерпілої, а бачив, як теща її чимось гамселила.

Обвинувачених суворо покарали
Про потерпілу сусіди в суді відгукувалися як про спокійну, неконфліктну жінку. Вона, як і коханець, вчителювала в місцевій школі. Коханець щотижня приходив до неї додому.

Дочка обвинуваченої, вона ж колишня дружина обвинуваченого, розповіла, що розлучилася з чоловіком і наразі перебуває в неприязних стосунках, позаяк той не сплачує аліментів на трьох дітей, притягувався до кримінальної відповідальності за спричинення тілесних ушкоджень батькові, їй та брату.

Вона стверджувала, що ініціатором розправи з батьковою коханкою був її чоловік. Він підмовив матір поїхати на розбори. Повернулися приблизно через півгодини. Мати перебувала у шоковому стані, нічого не розповідала, тільки запитувала зятя, що він наробив. Наступного дня чоловік казав, що потерпіла ображала і лаяла тещу, а він за неї заступився.

У суді було надано неспростовні докази вини обох підсудних. Їх позбавили волі на 8 років і 6 місяців та стягнули з кожного по 200 тисяч гривень моральної шкоди на користь родичів загиблої.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні