Новонароджена дитина померла через молоковідсмокчувач

0
Новонароджена дитина померла через молоковідсмокчувач
Федеральні чиновники охорони здоров’я попереджають батьків новонароджених про стерилізацію обладнання, яке використовується як для годування з пляшечки, так і для грудного вигодовування після того, як дитина померла від рідкісної інфекції, пов’язаної із зараженим молоковідсмоктувачем.

Деталі трагедії не розголошують, пише ТСН.

Немовля було інфіковане бактерією Cronobacter sakazakii. Відомо, що дитину годували сумішшю грудного молока та каші через дитячу пляшечку.

Розслідування показало, що домашній молоковідсмоктувач мили в побутовій раковині, інколи дезінфікували та збирали його вологим.

Доктор Джулія Хастон, експертка CDC з дитячих інфекційних захворювань, сказала, що цей випадок підкреслює, що бактерії cronobacter широко поширені в навколишньому середовищі та можуть призвести до важких і смертельних інфекцій.

"Є кроки, які люди можуть вжити, щоб запобігти інфекціям", — сказала вона, маючи на увазі ретельне миття, дезінфекцію та висушування рук, обладнання та всіх поверхонь перед годуванням дитини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні