Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 березня: приструніть своїх внутрішніх демонів

0
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 березня: приструніть своїх внутрішніх демонів
Гороскоп на 4 березня 2023 року розповість, кому потрібно буде звернутися за допомогою до близьких, а на кого чекає спокійний день, який варто присвятити відпочинку, пише Час-Дій.

ОВНИ
4 березня Овни можуть опинитися у непростій ситуації. Якщо вирішите звалити на плечі непосильну ношу, ресурси почнуть витрачатися зі страхітливою швидкістю, кажуть зірки.

ТЕЛЬЦІ
Тільцям треба буде приструнити своїх внутрішніх демонів. Зірки попереджають: якщо вони вирвуться назовні, наслідки можуть бути найнеприємнішими. Причому для вас самого.

БЛИЗНЮКИ
4 березня Близнюки мають звернутися до когось за допомогою. Можливо, з першого разу здобути її не вийде, кажуть зірки. Але закликають вас цього дня не відступати, отримавши відмову.

РАКИ
Ракам не варто старатися в тих питаннях, які одразу, як то кажуть, не пішли. Зірки кажуть, 4 березня доля сама розставлятиме пріоритети. Вам залишається лише підкоритися.

ЛЕВИ
4 березня Леви можуть переоцінити своїх соратників. Зірки закликають вас розраховувати лише на власні сили цього дня. Інакше чекайте на поразки по всіх напрямках.

ДІВИ
Діви повинні будуть цієї суботи зайнятися самоаналізом. Не соромтеся критикувати себе, закликають зірки. Це буде корисніше, ніж протирання рожевих окулярів.

ТЕРЕЗИ
4 березня у Терезів очікується порівняно спокійний день. Зірки радять вам не придумувати собі завдання штучно. Незабаром з’явиться щось обов’язкове, потрібне та важливе. Підкопіть сили.

СКОРПІОНИ
4 березня Скорпіони можуть опинитися перед непростим вибором, зробити який допоможе лише інтуїція. Зірки закликають не слухати цього дня порадників – вони можуть підкласти вам свиню.

СТРІЛЬЦІ
Стрільців може подолати лінощі цього дня. Тоді буде втрачено безліч можливостей, які попереджають зірки. І радять вам із самого ранку 4 березня налаштуватися на старанну працю та боротьбу з прокрастинацією.

КОЗЕРОГИ
Козероги можуть образити близьку людину в цей день, а потім самі ж докорятимуть за це. Зірки кажуть: простіше запобігти сварці, ніж усувати її наслідки.

ВОДОЛІЇ
4 березня Водолії не повинні реагувати на слова оточуючих надто бурхливо, кажуть зірки. І рекомендують вам читати між рядками – це буде набагато ефективніше, ніж розбір сказаного вголос.

РИБИ
4 березня Рибам потрібно буде зайнятися чимось новим. Зірки радять вам не стримувати свою фантазію цього дня – можливо, ви відкриєтеся для себе з нового боку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні