У Андрія Данилка діагностували важку форму хвороби

0
У Андрія Данилка діагностували важку форму хвороби
Відомий український співак і творець легендарного сценічного образу Вєрки Сердючки після початку повномасштабної війни в Україні продовжив займатись своєю професійною діяльністю. Знаменитість виступає з концертами у різних країнах за кордоном, а на весну в Андрія Данилка був запланований європейський тур.

Втім, повідомили нещодавно на сайті з продажу концертних квитків у країнах Балтії Piletilevi, виступів Вєрки Сердючки найближчим часом не відбудеться. Через хворобу відомий український артист скасував концерт у Таллінні, який було заплановано на 5 березня, пише ДН.

В офіційному повідомленні про скасування концерту йдеться про те, що знаменитість хворіє на важку форму ларингіту, але попри труднощі вже найближчими днями команда українського артиста повідомить про нову дату його концерту. Разом з тим, організатори перепросили за незручності та пообіцяли, що все відбудеться – лише Данилкові потрібно одужати.

"У Данилка діагностували важку форму ларингіту. У зв’язку із цим весь європейський тур відклали за призначенням лікаря", – повідомили організатори.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні