Чоловіка, який провів у відкритому морі 42 дні, врятував кетчуп

0
Чоловіка, який провів у відкритому морі 42 дні, врятував кетчуп
Елвіса Франсуа, жителя острова Сінт-Мартен, віднесло в Карибське море під час ремонту свого вітрильного човна, пише ТСН.

Судно, на якому чоловік проводив ремонт, викинуло з гавані. Франсуа зазначив, що він не є професійним моряком, і тому не зміг самостійно керувати вітрильником. Він провів у відкритому морі 24 дні.

Спроби додзвонитися друзям чи рідним виявилися безуспішними, сигнал був надто слабким.

"Нічого іншого, як сидіти і чекати, мені не залишалося", — розповів моряк.

Чоловік був змушений вичерпувати воду з човна, щоб він не затонув, безуспішно намагався розвести вогонь як сигнал лиха і подряпав на борту човна напис "врятуйте".

Чоловіку вдалося вижити завдяки знайденим запасам на судні. Однак замість сухих пайків або інших продуктів на човні були лише часниковий порошок, бульйонні кубики і кетчуп, який він вживав ковтками тричі на день.

Зрештою, Франсуа помітив літак, що пролітав над ним, і відправив йому сигнал. Пілот помітив човен, доповів про це на берег і моряк був евакуйований на борт контейнеровозу, що проходив поряд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні