--> Сьогодні в Луцьку на кілька годин вимкнуть світло: перелік вулиць | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сьогодні в Луцьку на кілька годин вимкнуть світло: перелік вулиць

0
Сьогодні в Луцьку на кілька годин вимкнуть світло: перелік вулиць
З 12:00 до 15:00 2 березня буде припинено електропостачання по вул. Глушець, Дубнівська, Київський майдан та прилеглих у м. Луцьк для проведення аварійно-відновлювальних робіт по усуненню виявленого дефекту на обладнанні, повідомили у Волиньобленерго.

Зазначені заходи застосовуються для запобіганню аварійних пошкоджень роботи мережі та забезпечення надійного і безперебійного електропостачання споживачів.

Інформацію про час початку та закінчення перерви елетропостачання із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) можна дізнатись на офіційному веб сайті «Волиньобленерго» у розділі «Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні