Радником прем'єр-міністра Румунії став штучний інтелект

0
Радником прем'єр-міністра Румунії став штучний інтелект
Микола Чуке оголосив систему під назвою Іон своїм почесним радником у питанні допомоги румунським громадянам.

Почесним радником прем'єр-міністра Румунії Миколи Чуке стала система на основі штучного інтелекту. Про це заявив сам глава румунського уряду, повідомляє Romania Journal.

"Уряд Румунії став першим на національному та міжнародному рівнях, оскільки ми обговорюємо першого урядового радника, який використовує штучний інтелект, його ім'я Іон, що походить від дзеркального перекладу слова "ми", - заявив Чуке.

За його словами, роль почесного радника полягає в тому, щоб консультувати уряд щодо покращення допомоги румунським громадянам, інформувати його в режимі реального часу про пропозиції та побажання румунів.

Система використовує штучний інтелект, щоб швидко та автоматично фіксувати погляди, думки румунів, їхні скарги, використовуючи інформацію, доступну у публічному просторі, розповів прем'єр-міністр.

Глава уряду додав, що система на 100% є румунським проектом. Це результат спільних зусиль дослідників, експертів та компаній у цій галузі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні