Чоловік завів додому та зґвалтував двох 15-річних дівчат

0
Чоловік завів додому та зґвалтував двох 15-річних дівчат
Зловмисник знімав зґвалтування на відео та погрожував, що викладе запис в Інтернет, якщо дівчата комусь повідомлять.

У Шостці на Сумщині 31-річний зловмисник зґвалтував своїх двох 15-річних сусідок.

Про це інформує Сумська обласна прокуратура.

Інцидент трапився ще 13 січня 2018 року, проте справу довели до кінця і остаточно запроторили ґвалтівника за ґрати лише тепер.

За словами правоохоронців, 31-річний чоловік поблизу свого будинку зустрівся з двома малознайомими 15-річними дівчатами, які очікували його сусіда. Він запропонував дівчатам зайти до нього, щоб почекати сусіда в квартирі. Дівчата погодились.

Через деякий час вони збирались іти додому, проте обвинувачений, зачинивши двері, скористався своєю фізичною перевагою зґвалтував їх. При цьому знімав процес на відео та погрожував, що викладе запис в Інтернет, якщо вони комусь повідомлять.

У суді обвинувачений провину свою не визнав. Він намагався запевнити суд, що віддав ключі від своєї квартири сусіду, відтак його не було вдома і він не знає, що там відбувалось. Однак рішенням суду всі його доводи визнано необґрунтованими, а вину – доведеною. Зловмисникові призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні