Чому телефон треба завжди класти екраном вниз

0
 Чому телефон треба завжди класти екраном вниз
Більшість із нас, дістаючи смартфон на роботі чи у громадському місці, кладуть його біля себе екраном догори. Це зручно, адже так ви не пропускаєте сповіщень та дзвінків. Але експерти кажуть, що це помилка. І пояснюють, чому телефон треба класти екраном вниз, передають Патріоти України.

Охолодження

Смартфони сконструйовані таким чином, що охолодження у них відбувається саме через задню панель. Зокрема до неї прилягає акумулятор, який нагрівається під час роботи і потребує контакту із зовнішнім середовищем, щоби балансувати свою температуру.

Якщо смартфон покласти екраном догори, необхідний теплообмін ускладниться. А це може призвести до пошкоджень акумулятора та інших деталей, які потребують охолодження, таких як процесор чи графічний чіп. Тому телефон краще класти екраном униз або встановлювати під кутом на спеціальну підставку. Це може бути простий холдер чи з додатковими функціями – головне, щоби пристрій не лежав на столі.

Камера

Також положення екраном униз дозволяє захистити основну камеру гаджету від подряпин. Нерідко екран ми захищаємо спеціальною плівкою чи склом, тоді як камера залишається беззахисною. Її не накривають ні чохлом, ні будь-яким іншим шаром, бо це порушує її роботу. Саме тому об’єктив чи об’єктиви краще тримати згори – так вони менше контактуватимуть з іншими предметами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні