--> Як вибрати гарний алкоголь* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як вибрати гарний алкоголь*

0
-3
Як вибрати гарний алкоголь*
Сьогодні стало модним презентувати алкоголь у подарунок. Такий варіант можна назвати універсальним: він підходить для більшості людей та завжди доречний для будь-яких свят, подій, точно не виявиться непотрібним. А якщо підійти до вибору напою з розумом, то він принесе справжнє задоволення навіть гурману, і стане найкращим презентом, наприклад якщо подарувати Marengo, то отримувач точно залишиться задоволеним.

В цілому алкоголь обирають під той чи інший привід: на подарунок, на вечерю, для колекції, організації заходів, вечірок та банкетів, приводів для такого подарунку, насправді, безліч. Так, для подарунків зазвичай купують ігристі та тихі вина в гарній подарунковій упаковці, коньяки, віскі тривалої витримки.

Вибір алкогольних напоїв залежить від кількох факторів: приводу, смакових уподобань, країни виробництва, ціни. У деяких випадках, як, наприклад, з вином, звертати увагу потрібно і на термін придатності напою: у слабоалкогольних напоїв та вина він порівняно короткий, тоді як у міцного алкоголю може бути необмежений за умови дотримання умов зберігання.

Не обов'язковим є наявність дуже гарної коробки. Якщо ж ви захочете зробити презент ще ефектнішим, то просто доповніть його правильним келихом, зробіть стильно оформлений вкладиш-доповнення (з головними особливостями цього напою, порадами та гастрономічними поєднаннями). Безпрограшним варіантом стане доповнення до віскі або витриманого бренді гарної кубинської сигари.



Для вечірок, пікніків та застіль алкоголь купується виходячи з того, що на святкових столах зазвичай є кілька видів спиртного — це дає можливість гостям вибрати напій, який їм більше до вподоби. Як правило, господарі та організатори банкетів пропонують:

  • Ігристе вино або шампанське - з особливих випадків

  • Червоні та білі вина

  • Горілку, коньяк чи віскі

  • Рідше — ром чи джин



Різні види алкоголю мають різний вплив на наш настрій, як з'ясували вчені. Так, міцні напої можуть спричинити агресію, сльози чи сексуальне бажання, а червоне вино та пиво, навпаки, змушують розслабитися. Молоді люди зазвичай воліють пити міцні напої на вечірці, а вино частіше п'ють у домашній атмосфері, за обідом чи вечерею.

Якщо ж ви вирішили подарувати алкогольний напій справжньому гурману, прискіпливому цінителю, то не варто ганятися за дешевим варіантом, який просто поміщений у яскраву коробочку. Хороший алкоголь не потребує прикрашальної «обгортки». Покупки слід здійснювати у надійних постачальників, які можуть гарантувати постачання від заявлених брендів, гарантовано бездоганної якості, а також забезпечують правильні умови зберігання товару, доки він перебуває на складі. Тут важливим є температурний режим, відсутність доступу сонячних променів, а колекційні вина взагалі повинні перебувати в горизонтальному положенні в спеціальних винних шафах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Щоб переглянути додані коментарі до даного матеріалу потрібно оплатити ваш профіль.
Перейти до оплати
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні