В ОК «Південь» розповіли, якою може бути нова ракетна атака рф

0
В ОК «Південь» розповіли, якою може бути нова ракетна атака рф
Загроза завдання ворогом ракетного обстрілу по території України залишається дуже високою.

Ворог може завдати точкові удари або ж атакувати кількома хвилями, повідомила керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі інформаційного телемарафону.

"Враховуючи, що ворог вишукує нову тактику застосування ракетних ударів, можливо, це буде не обов'язково масований (удар), можливо, будуть точкові, можливо, кількома хвилями, проте така готовність говорить про високу загрозу і треба бути дуже пильними", - сказала вона.

Наразі Росія вивели у море 15 кораблів. Також помічена активність ворожої авіації.

"Наразі корабельне угруповання без змін продовжує перебувати у збільшеній кількості у відкритому морі. Це 15 ворожих кораблів, серед яких залишаються 5 ракетоносіїв, споряджені до 32 ракет. Серед цих носіїв є й підводні, пуск ракет саме з них виявляти дуже складно для сил протиповітряної оборони. Тому загроза лишається дуже високою. Така кількість ракетоносіїв давно не фіксувалася у Чорному морі", - сказала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні