Пораненим окупантам російські чиновники подарували газети

1
Пораненим окупантам російські чиновники подарували газети
У російському Балтійську пораненим окупантам принесли до лікарні газети. Ба більше, місцеві чиновники зробили з цього картинку для ЗМІ.

Розповідь про “подарунки з газетами” оприлюднили у російських ЗМІ, повідомляє 24 канал.

Мовиться, що чиновники вручили загарбникам фрукти та спеціальний святковий випуск газети “Вісник Балтійська”. Окупанти не забули пофотографувати все це дійство.

Вочевидь, пельмені для окупантів вже занадто дорого, тому перейшли на газети. Нагадаємо, 17 лютого у російській Туві місцеві чиновники вирішили зробити цікавий подарунок родині загиблого окупанта – принесли пачку пельменів. Вручили це Валентині Ондар – матері трьох синів, молодший з яких “героїчно загинув” на війні в Україні, вбиваючи українців у Лисичанську.



Сили оборони знищують російських окупантів колосальними темпами. Станом на 28 лютого ЗСУ ліквідували 149 240 загарбників. Лише за минулу добу російська армія втратила 550 військових.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підтирайте ними сраки путіняцькі скотиняки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні