Чоловіки з цими іменами не вміють заробляти гроші

0
Чоловіки з цими іменами не вміють заробляти гроші
Існують імена, власники яких все життя відчувають скруту в грошах, тому доводиться працювати більше, ніж іншим. У списку - Степан, Костянтин, Гліб, Арсен та Вадим, пише Апостроф.

Степан
Такі чоловіки отримують за життя славу "майстра на всі руки". Це - відмінні сантехніки, електрики. Для Степанів фізична робота – їхня стихія. Проте не завжди фізична праця здатна дати надприбутки.

Костянтин
Володарі такого імені - мрійники. Хоч вони готові до рутинної офісної роботи, проте рідко отримують хороші гроші. Причина у їхній безініціативності. Також часто вони йдуть на самопожертви.

Гліб
Гліб живе на широку ногу. Це і є основна причина безгрошів'я. Такі чоловіки часто ледве зводять кінці з кінцями. Розбагатіти їм складно через ненадійність та посередність.

Арсен
Арсенії ставляться до грошей дуже бережливо, тому що заробляють їх важко. Вони утискають себе у витратах, звикаючи так жити. Тому й не прагнуть до фінансового благополуччя.

Вадим
Таким чоловікам складно навчитися правильно розподіляти бюджет. Тому нерідко опиняються у боржниках. Становище може погіршитися, тому що люблять працювати самі на себе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні