Полковник ЗСУ розповів, що росіяни готуються тікати з України

0
Полковник ЗСУ розповів, що росіяни готуються тікати з України
Від російського керівництва все частіше лунають заяви, що Захід нібито домагається розпаду Росії. Таким чином Кремль хоче вплинути на настрої російського суспільства.

Про це 24 Каналу розповів полковник запасу ЗСУ, військовий експерт, льотчик-інструктор Роман Світан. За його словами, російська влада намагається підняти мотивацію росіян воювати далі.

Адже зараз представники окупаційного війська не розуміють, за що вони гинуть.

"Росіяни перестають розуміти, що робить Росія в Україні і кого "захищає". Навіть до російського народу починає доходити нелогічність певних дій кремлівського керівництва", – наголосив Світан.

Полковник запасу ЗСУ вважає, що Кремль прагне підняти мотивацію росіян перед тим, як збільшити призов до російської армії.

"Керівництву Росії зараз дуже важливо збільшити кількість військових і створити певні мобілізаційні ресурси. Якщо цього не зробити, росіяни у найближчі 3 місяці можуть залишитися без армії", – зазначив військовий експерт.

Світан додав, що російська влада намагатиметься створити мобілізаційний ресурс до літа. Однак зараз з цим великі проблеми, адже ніхто не хоче воювати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні