Жінка та її співмешканець ґвалтували та катували своїх дітей

0
Жінка та її співмешканець ґвалтували та катували своїх дітей
Мешканку Київщини офіційно звинуватили у систематичному розбещенні, ґвалтуванні та катуванні трьох малолітніх дітей. За інформацією правоохоронців, жінка разом зі співмешканцем спеціально тримала дітей у жахливих умовах, не даючи їм їсти. Щоб сусіди не чули криків, дітям закривали рот ганчірками.

Про злочини жінки у понеділок, 27 лютого, повідомила прес-служба Офісу генпрокурора.

«Співмешканці зловживали алкоголем та влаштовували сварки, які часто переростали в бійку на очах у малолітніх дітей. Малечу часто карали, ставили біля стіни на коліна з піднятими вгору руками. Аби сусіди не чули дитячий плач, жінка закривала їм рот ганчіркою та погрожувала вбивством», – повідомили в прес-службі Офісу Генпрокурора.

За даними правоохоронців, жінка змушувала дітей їсти фекалії та жити в антисанітарії. Мати показувала малолітнім дітям свої статеві органи та гвалтувала їх. «Діти проживали в антисанітарних умовах. Їм не давали їжу, натомість змушували їсти фекалії. Крім того, мати демонструвала дітям свої статеві органи і вчиняла сексуальне насильство над ними», – розповіли в прес-службі.

За жорстоку поведінку та злочини над дітьми жінці та її спільнику оголосили про підозри в домашньому насильстві, катуванні, погрозах вбивством, передачі малолітніх для експлуатації, зґвалтуванні, сексуальному насильстві, розбещенні дітей та невиконанні батьківських обов'язків. Діти наразі перебувають під опікою патронатних служб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні