19-річний хлопець замовив вбивство батька заради спадку

0
19-річний хлопець замовив вбивство батька заради спадку
На Київщині суд відправив на 12 років за грати 19-річного юнака, який замовив вбивство свого батька заради отримання спадщини. Його друга – виконавця замовлення, засудили до 13 років в'язниці.

Про це сьогодні, 27 лютого, повідомили у Київській обласній прокуратурі.

"Прокурори у суді довели, що 19-річний юнак, маючи на меті отримати спадок, замовив вбивство рідного батька. Він повідомив своєму товаришеві детальний план будинку, а також місце перебування всіх членів сім’ї. Частину отриманих грошей спадкоємець планував заплатити приятелеві за скоєне вбивство, а решту - витратити на власні потреби", - йдеться у повідомленні.

У березні 2021 року виконавець злочину увірвався до приватного будинку у селі Гнідин, де проживав чоловік. Він напав на господаря і завдав йому понад 25 ударів ножем. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

До набрання вироком законної сили обидва засуджені перебуватимуть під вартою.

Двох зловмисників визнано винними у вчиненні замовного вбивства (п. п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 КК України). Замовнику суд призначив покарання у вигляді 12 років позбавлення волі, виконавцю - 13.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні