Жінка перед весіллям побачила, як в туалеті мама годує її нареченого грудьми

0
Жінка перед весіллям побачила, як в туалеті мама годує її нареченого грудьми
Жінка Джорджі Мітчелл розповіла шокувальну історію, яку їй переповіли візажисти. Перед весіллям наречена застала в туалеті свого майбутнього чоловіка, якого мама годувала грудьми.

Про це вона розповіла у подкасті The Unfiltered Bride співведучій Бет, пише ТСН.

За словами Мітчелл, нареченій потрібно було сходити до вбиральні безпосередньо перед церемонією, і коли вона зайшла туди, побачила шокувальну картину - її майбутнього чоловіка мама годувала грудьми. Того, що вона побачила, було достатньо, щоб скасувати весілля.

На запитання ведучої, чи підозрювала наречена про це, вона відповіла, що не здогадувалася, що її потенційний чоловік усе ще ссав груди своєї матері. Як так сталося, що у жінки вироблялося молоко, найвірогідніше, тому, що вона, очевидно, постійно це робила.

У Мережі опублікували відео, його переглянули сотні тисяч разів. Та згодом воно було видалене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні