На Волині загинув військовий тероборони

0
На Волині загинув військовий тероборони
Вранці 25 лютого на Волині під час виконання бойового завдання загинув боєць Територіальної оборони. Причини та обставини трагедії зараз встановлює слідство, пише 24 канал.

Цю трагічну звістку підтвердив пресофіцер 100-ї бригади Територіальної оборони Сергій Хомінський. Воїн загинув під час виконання завдання.

Сергій Хомінський не уточнив деталей трагедії, через яку загинув боєць окремого підрозділу 100-ї бригади ТРО, однак відзначив, що зараз триває слідство, яке проводять правоохоронці та військові.

«На світанку 25 лютого 2023 року виконуючи бойове завдання загинув військовослужбовець одного з окремих батальйонів Волинської бригади територіальної оборони. Слідство ведуть правоохоронні органи, також проводиться службове розслідування відповідними підрозділами бригади», – повідомив Хомінський.

Водночас мережею вже шириться інформація про те, що уранці 25 лютого на Волині нібито відбулася перестрілка на кордоні з Білоруссю, унаслідок чого й міг загинути воїн. Пресофіцер 100-ї бригади Тероборони закликав людей не поширювати фейки та довіряти тільки офіційній інформації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні