--> Стало відомо, скільки людей у Білорусі готові мобілізувати для потреб армії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, скільки людей у Білорусі готові мобілізувати для потреб армії

0
Стало відомо, скільки людей у Білорусі готові мобілізувати для потреб армії
Для потреб армії Білорусі можуть мобілізувати 1,5 мільйона осіб. Це відбудеться в разі оголошення воєнного стану та переходу країни на "військові рейки", пише Уніан.

"Якщо взяти за чисельністю військові організації держави, може бути, розкрию деякі секретні відомості, структури військової організації держави, не Збройних сил, складуть десь до 1,5 млн осіб у разі оголошення воєнного стану і переведення економіки на військові рейки", - цитує держсекретаря Радбезу Білорусі Олександра Вольфовича видання БелТА.

Варто відзначити, що населення Білорусі становить приблизно 9,3 мільйона осіб. Водночас Міжнародний інститут стратегічних досліджень нарахував у 2022 році близько 48 тисяч осіб у професійній армії та близько 12 тисяч прикордонників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні