Ваш автомобіль за знаком Зодіаку: яка машина кому підходить

0
Ваш автомобіль за знаком Зодіаку: яка машина кому підходить
А ви часто замислюєтеся над тим, яка машина мені підходить за знаком Зодіаку? Астрологи вже приготували відповідь. Який автомобіль за датою народження повинен водити Телець, Рак, Овен та інші представники зодіакального кола – з'ясував УНІАН. Заодно ми дізналися, який колір машини підходить кожному із знаків Зодіаку.

Автомобіль для Овна
Овен - водій стрімкий, різкий. І їзді віддає перевагу динамічній. Відтак для Овна потрібно авто з потужним двигуном. Бажано не корейське або китайське, а, наприклад, японська Honda S2000 або Toyota Selica. Або, наприклад, Subaru Impreza WRX або будь-який Ferrari.

Який колір машини підходить Овну:

жінкам - металік або палітра блакитного;
чоловікам - жовта машина або червона.
Автомобіль для Тельця
Тельці відмінно доглядають за своїми залізними подружками. Їм чудово підходять надійні авто - комфортні і непомітні. При покупці їм варто особливу увагу звертати на колеса і гальма. Вони сміливо можуть купувати Opel або Subaru, їм варто придивитися до Mitsubishi, Volvo або Toyota.

Який колір машини підходить Тельцю:

щось яскраве - крім червоного спектра.
Автомобіль для Близнюків
Близнюки хочуть все і відразу: щоб і красива авто-лапочка, і "повний фарш" під капотом. Кращим вибором будуть Mazda, Bentley, Ford або Nissan, також варто витратитися, при можливості, на Rolls Royce і Land Rover Freelander.

Який колір машини підходить Близнюкам:

жовта палітра;
блакитна палітра;
металік.
Автомобіль для Раку
Раки - дуже дбайливі автовласники. Але, вибираючи авто, вони більше орієнтуються на пориви душі, а не на практичні передумови. Вони сміливо можуть сідати за кермо Nissan або Volkswagen, їм підійдуть Honda, Opel, Skoda, BMW або Chrysler. А ось марки Ford їм краще уникати.

Який колір машини підходить Раку:

синій;
сірий;
жовтий;
зелений.
Автомобіль для Лева
Левам найбільше підходить англійський автопром. Їм варто придивитися до Jaguar, Chevrolet, Rolls Royce, Skoda Octavia, Bentley, Ford Fiesta, Nissan і Hyundai. При цьому при покупці варто уважно перевіряти якість мотора, також суворий контроль повинні пройти коробка передач і бензобак.

Який колір машини підходить Леву:

чоловіків тягне до чорних авто, але вибирають вони часто яскравий або світлий автомобіль;
жінки кармічно розташовані до червоного, золота або помаранчевого, як захід сонця, кольору.
Автомобіль для Діви
Для Діви головне - якість і гарантована нею надійність. Звертають вони увагу і на ціну. Тому їм гороскоп автомобілів радить вибирати Daewoo, Hyundai, Skoda або Kia.

Який колір машини підходить Діві:

світлі тони: білий і блакитний;
кольори природи: зелений і коричневий;
з екзотичних відтінків - фіолетовий.
Автомобіль для Терезів
Терези полюбляють помітні красиві машини. Тому в салонах вони найчастіше звертають увагу на Alfa Romeo, Nissan Qashqai, Honda і Audi.

Який колір машини підходить Терезам:

синій і його відтінки;
зелений і його відтінки;
класичний білий.
Автомобіль для Скорпіона
Скорпіони люблять швидку їзду. Тому покупка Ford може стати для них фатальною: або автомобіль не витримає агресивного стилю водіння Скорпіона, або сам Скорпіон потрапить на такій машинці в неприємне ДТП. Їм краще їздити на Cadillac, Honda, BMW, Hummer, Lexus або Mercedes.

Який колір машини підходить Скорпіону:

червона палітра;
жовтий і його відтінки;
фіолетовий.
Автомобіль для Стрільця
Немає межі досконалості - ось девіз водія-Стрільця. Тому свої машини вони вважають за краще модернізувати і покращувати в міру сил. Їм варто придивитися до таких марок, як Renault, Fiat, Volvo, Ford або BMW.

Який колір машини підходить Стрільцеві:

темний відтінок синього або бордовий;
сріблястий або фіолетовий;
зелений.
Автомобіль для Козерога
Машина Козерога не повинна боятися бруду і бездоріжжя. Тому їм потрібен кросовер або позашляховик, бажано марок Mitsubishi, Toyota, Ford або Nissan.

Який колір машини підходить Козерогу:

щось темне: чорний, сірий, синя ніч.

Автомобіль для Водолія
Якщо дозволяють ресурси, Водолій неодмінно зацікавиться спортивною моделлю. Або якою-небудь розумною Tesla. Їм також варто звернути увагу на Mazda, Honda, Saab і Skoda, ВMW.

Який колір машини підходить Водолію:

ліловий і фіолетовий;
сірий і суміші синього і зеленого.

Автомобіль для Риб
Риби - водії емоційні. Для їхньої ж безпеки їм краще вибирати надійні авто, особливу увагу приділяючи надійності коліс. В автосалоні їм варто розглянути стенди з Mazda, ALFA-Romeo, Оpel, Volkswagen, Fiat і Toyota.

Який колір машини підходить Рибам:

зелений;
королівський пурпурний;
синій і його відтінки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні