Чи буде новий наступ росіян із Білорусі

0
Чи буде новий наступ росіян із Білорусі
Російські окупанти теоретично можуть знову розпочати наступ із території Білорусі. Їхнє пересування постійно відстежується. Про це заявив голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко в інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову, передає Главком.

За словами очільника ДПСУ, РФ зараз активно використовує територію Білорусі, але Дейнеко ставиться до таких даних дуже скептично через інформацію нашої розвідки.

«Теоретично, напасти можуть. Ми відстежуємо переміщення сил Білорусі та РФ, які на території Білорусі... Сказати, чи нападуть чи не нападуть не можна. Загрозливої ситуації зараз об'єктивно ми не спостерігаємо», – наголосив він.

Водночас начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов зазначив, що станом на зараз такий наступ «абсолютно нереальний». «Цього не буде і в планах немає», – заявив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні