На Волині в останню путь провели Героя. ВІДЕО

0
На Волині в останню путь провели Героя. ВІДЕО
У п'ятницю, 24 лютого, на Волині попрощалися із Героєм Василем Бекеруком.

Про це повідомляє Наш Край медіа у фейсбуці.

Вірний військовій присязі, сержант Василь Бекерук, 1973 року народження, з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок - до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України. Боєць загинув 19 лютого 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Дворічна Куп’янського району Харківської області.

У Копачівці, Кременці, Ужовій, Залісцях траурний кортеж з тілом Захисника зустрічали живим коридором.

У рідних Залісцях ця перша смерть бійця російсько-української війни сколихнула все село, знову нагадала всім про пекло війни, в якому гине цвіт української нації. Віддати шану оборонцю прийшли рідні, друзі, представники влади, бойові побратими та жителі громади.

У місцевому Свято-Георгієвському храмі відбулася заупокійна панахида за загиблим Героєм, яку очолив благочинний Рожищенського деканату Василь Шняк. Йому співслужили військовий капелан о. Миколай Царик та священники благочиння.

Прощалися з загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати, з квітами та навколішки.

У Героя залишилися мама, дружина, сини, брат та сестра.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні