Зеленський показав кімнату, де живе вже цілий рік. ВІДЕО

0
Зеленський показав кімнату, де живе вже цілий рік. ВІДЕО
Український телеведучий Дмитро Комаров в річницю повномасштабного російського вторгнення представив авторський документальний проект "Рік", в рамках якого взяв інтерв'ю у президента Володимира Зеленського, пише Уніан.

Під час спілкування в Офісі президента України Володимир Зеленський показав, де він живе вже рік. Так, в ОПУ є окрема кімната, де розташовані ліжко, умивальник, мийка для волосся, стіл, телевізор і гардеробна. Крім того, є два вікна зі світлими фіранками.

За словами президента, він живе в цій кімнаті з 24 лютого 2022 року, коли Росія влаштувала повномасштабне вторгнення. Він зізнався, що спускався з працівниками ОПУ в бомбосховище, проте основний час проводив саме там.

"Це мій дім. Я тут живу вже рік. Ми звикли тут завжди вимикати світло, тому що бережемо електроенергію. Це вже як звичка", - додав Зеленський.

Також він показав сімейне фото з дружиною Оленою Зеленською і дітьми, яке стоїть в рамочці на його робочому столі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні