Як вибрати якісні жіночі кросівки*

0
2
Як вибрати якісні жіночі кросівки*
У гардеробі всіх чоловіків та жінок пара кросівок є обов'язковою. Адже зараз спортивне взуття використовують і для занять спортом, і як модний елемент у поєднанні із повсякденним одягом. Відповідно до модних тенденцій останніх десятиліть кросівки перестали вважатися спортивним взуттям. Тепер видаються кросівки жіночі в стилі Casual, які гарно носяться під повсякденний та навіть діловий одяг.

Виробники приділяють увагу комфорту, але також акцент робиться й на зовнішньому вигляді взуття та модне поєднання відтінків. Для створення моделей нового покоління використовуються спеціальні підошви та стійкі матеріали, щоб взуття служило з комфортом і довгий час не виходило з ладу. Щоб купити взуття і воно довго та якісно вам служило потрібно правильно його обирати.

За якими критеріями слід вибирати жіночі кросівки для ходьби?



  • Віддавати перевагу гумовій підошві. Найкращий варіант - тришарова підошва, що фіксує ногу і сприяє амортизації. Також підошва має вирізнятися гарною гнучкістю.

  • Впевнитися в жорсткості та достатній висоті задньої частини кросівок, це необхідно для стійкості та перешкоджає ковзанню.

  • Краї взуття повинні бути досить високими, щоб фіксувати гомілковостопний суглоб.

  • Протектор підбирається з урахуванням призначення кросівок: для бруду та снігу необхідний глибокий протектор (допоможе утримувати рівновагу), для приміщень та руху асфальтом підійде невеликий малюнок протектора.



Шнурки мають бути досить довгими, щоб їх можна було правильно зав'язати. Вони повинні складатися з міцних, натуральних матеріалів, що не ковзають.

Кросівки для активного відпочинку, взуття для прогулянок та кроси для спорту можуть бути виконані зі шкіри. І це буде їм лише у «плюс». Але так само спортивне взуття може бути і виконане з синтетики. Щоправда, це не буде штучна шкіра, як дешева заміна натуральним матеріалам — це будуть високотехнологічні синтетичні спортивні матеріали, які часом коштують дорожче, ніж шкіра.

Кросівки в стилі Casual ззовні завжди гарні, за конструкцією та дизайном відрізняються від моделей спортивного взуття. Виконане таке взуття відповідно до модних тенденцій. Круті кросівки у повсякденному стилі захищають нижні кінцівки від навантажень, дискомфорту та втоми завдяки стійкій підошві з амортизаторами із силікону або гелю, ортопедичної устілки та правильної конструкції верху. Взуття на кожен день зроблено так, щоб фіксувати стійкість ноги. Тому для повсякденного носіння зустрічаються варіанти із застібкою у вигляді шнурівки, на липучках, на резинці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні