Чоловік помилився та зірвав джектоп у 200 тисяч доларів. ФОТО

0
Чоловік помилився та зірвав джектоп у 200 тисяч доларів. ФОТО
Чоловік із Північної Кароліни (США) помилився, намагаючись купити лотерейний квиток Cash 5, однак ця помилка призвела до виграшу 218 613 дол, пише ТСН.

Девід Левандовскі розповів представникам Освітньої лотереї Північної Кароліни, що намагався купити лотерейний квиток, але лише наступного дня зрозумів, що не вдалося завершити онлайн-покупку.

"Я не завершив покупку до наступного дня. Якби я звернув увагу і зробив це правильно з першого разу, я б не виграв", – розповів переможець.

Квиток Левандовскі з його власним набором випадково обраних чисел виграв джекпот у розмірі 218 613 дол. у розіграші в понеділок. Переможець розповів, що джекпот у недільному розіграші становив набагато менше – всього 169 тис. доларів.

Чоловік поділився, що планує використати свій виграш для першого внеску у квартиру в Пуерто-Ріко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні