Деталі ДТП на проспекті Соборності в Луцьку в якій авто перекинулось на дах

1
Деталі ДТП на проспекті Соборності в Луцьку в якій авто перекинулось на дах
Вчора, близько 21-ї години, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Соборності. Охоронці порядку оперативно прибули на місце і виявили автопригоду за участі одразу трьох транспортних засобів.

Про це повідомили у пресслужбі правоохоронців.

Поліцейські з’ясували, що BMW, який рухався лівою смугою, зіткнувся з автомобілем Mercedes, що їхав в попутному напрямку правою смугою та здійснював перестроювання. Внаслідок зіткнення авто BMW перекинулося на дах. Уламок одного із транспортних засобів відлетів та пошкодив лобове скло ще одного припаркованого автомобіля.

Патрульні встановили, що водій BMW не врахував дорожню обстановку та не зменшив швидкість під час винекнення перешкоди, а керманич Mercedes був неуважний, не відреагував на зміну дорожньої обстановки та під час перестроювання не надав дорогу транспортному засобу, який рухався в попутному напрямку.

На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав, лише автівки отримали механічні пошкодження. На обох водіїв патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому на двох наклали штраф. Хто перечвищив швидкісниц режми той і є виновником.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні