На Заході України активно формують «Гвардії наступу»

0
На Заході України активно формують «Гвардії наступу»
На Рівненщині майже 650 добровольців долучилися до штурмових бригад “Гвардії наступу” та понад 150 проходять медичні огляди.

“Сьогодні вже майже 650 добровольців Рівненщини заповнили анкети в “Гвардію наступу”. З них понад півтори сотні проходять медичні огляди. Наші земляки усі мотивовані. Запис у штурмові бригади продовжується”, – заявив перший заступник голови Рівненської ОДА.

“Гвардія наступу” – це 8 штурмових бригад Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби. Заявку на вступ до бригад можна подати у 5 ЦНАПах області – у двох у Рівному, а також у Дубні, Вараші, та Сарнах. Окрім того, в області працюють агітаційні групи, які надають консультації та роз’яснення добровольцям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні