Стало відомо, хто насправді виступав у лужниках замість путіна

0
Стало відомо, хто насправді виступав у лужниках замість путіна
На концерті в Путіна в Лужниках стало ясно, що росіянам підсунули фейкового Володимира: до людей вийшов його клон на прізвисько "Банкетний".

Політтехнолог і письменник Михайло Шейтельман розповів, що його видала як зовнішність, так і івритський акцент, пише УНІАН.

"Путін, який вийшов на сцену Лужників багато зробив підозрілих речей. Він потиснув нескінченну кількість рук, такого Путіна ми не знаємо який нескінченно тисне руки. У минулому році він був під ковпаком таким спеціальним куленепробивним, а зараз ходить на сцені, розгулює між військовими матросами та іншими. Прошу зауважити, що вийшов він без анонсу", - сказав політолог.

Також він зазначив, що перед Радою Федерації виступала зовсім інша людина з іншим обличчям.

"Він відомий в списку двійників під назвою "Банкетний", його зараз все частіше використовують. Але найголовніше звичайно не в цьому. Я тоді слухав уважно Путіна, я зараз слухав уважно Путіна: той Путін говорив по-іншому. По-перше голос у нинішнього на тон нижче, ніж у вчорашнього, так за день не відбувається... Путін міг виступати під фонограму, але тільки навіщо він тоді гаркавив і причому до середини промови він гаркавити перестав. Я думаю, була довга промова заготовлена, а йому в навушник сказали "закінчуй братан, це не канає". Той який вчора був я впевнений, що справжній. Програмну промову не довірили двійнику б", - сказав політолог.

Шейтельман впевнений, що справжній Путін живий і на ділових зустрічах ніяких двійників не буває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні