Три секретні інгредієнти, які значно покращують смак салату

0
Три секретні інгредієнти, які значно покращують смак салату
Звичайний овочевий салат - досить популярна страва, яка ідеально поєднується з м’ясом та багатьма гарнірами. Свіжі овочі чудово пасуватимуть і до ароматного пухкого пюре, звареного за всіма правилами, і до гречки, і до макаронів, і до інших гарнірів. Проте, ви можете приготувати не типовий салат а-ля "змішали овочі, додали заправку - готово", а дещо дійсно неймовірне, передають Патріоти України.

Пропонуємо вам спробувати три секретні інгредієнти, які зроблять смак вашого салату набагато цікавішим.

Цікава заправка
Зазвичай господині заправляють салат оливковою чи соняшниковою олією, майонезом або ж сметаною. Але замість звичних інгредієнтів можна зробити трохи складнішу заправку, яку підкреслить смак кожного інгредієнта у салаті. Готується вона досить просто: змішуємо оливкову олію, часник, мелений перець і лимонний сік.

Ваніль
Якщо додати зовсім трішечки ванілі, салат матиме цікаву пікантну нотку. Головне — не переборщити з кількістю пряності, бо ефект може виявитися зворотнім.

Сир
Суттєво покращити смак салату можна і за допомогою звичайного сиру. Для овочевих салатів краще використовувати різновиди з низьким відсотком жирності, наприклад, фету, сулугуні, сіртакі тощо. Так страва відразу зміниться на смак і при цьому стане трохи поживнішою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні