--> Українська співачка випустила пісню, в якій прославляє росіян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українська співачка випустила пісню, в якій прославляє росіян

2
Українська співачка випустила пісню, в якій прославляє росіян
Режисером ганебного кліпу Яни Соломко став ще один українець – продюсер Юрій Бардаш.

Фіналістка першого сезону шоу «Холостяк», українська співачка Яна Соломко, яка виступає під псевдонімом Soyana випустила пісню, в якій бажає російським окупантам повертатися додому з перемогою.

Композиція «ННН» з'явилася на ютуб-каналі Соломко і, судячи з перших кадрів кліпу, задумана, як подарунок росіянам на 23 лютого. Режисером та продюсером роботи виступив ще один українець – скандальний продюсер Юрій Бардаш, який нещодавно втік до Москви.

«Цю пісню зрозуміють, приймуть і вподобають ті, хто знає, як це розлучатися з коханим, не спати ночами, переживати й сподіватися, що він скоро повернеться додому. Бажаю всім люблячим серцям возз'єднатися! І пам'ятайте – від нас, жінок, дуже багато залежить!», – йдеться в повідомленні путіністки в Інстаграм.

Про те, що Соломко переїхала до Росії та намагається там побудувати співочу кар'єру, «Главком» писав в липні минулого року. Тоді артистка засвітилася на концерті, що проходив у Москві. Поведінка та позиція виконавиці шокувала та розчарувала її шанувальників: «Де була, що робила? Перед фашистами-рашистами попою крутила? Блін, завжди вами захоплювався з самого початку, дуже шкода, що зрадила рідну Україну», «У країні війна, а ви до Росії з російськомовними піснями», «Розчарування, шок, біль... Ви скачете перед тими, хто ненавидить ваш народ, українців, хто спонсорує та підтримує вбивства українців!»

Яна Соломко народилася у місті Чутове Полтавської області. Популярність їй принесла участь у шоу «Холостяк», де головним героєм був хореограф Макс Чмерковський. Яна дійшла до фіналу, але Чмерковський віддав перевагу іншій учасниці – Олександрі Шульгіній. Після цього артистка була певний час у складі гурту REAL O, де виступала разом Регіною Тодоренко, яка також нині працює в Москві та мовчить про війну в Україні. Згодом Соломко спробувала піти шляхом сольної виконавиці, записала кілька пісень, брала участь у талант-шоу в Туреччині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вона і в Африці- шмара
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні