В Україну завезли м'ясо, яке викликає інфекційні хвороби

0
В Україну завезли м'ясо, яке викликає інфекційні хвороби
У курячому м’ясі з Польщі виявили сальмонелу. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Бактерії Salmonella enterica серотипу Enteritidis виявили в курячому м'ясі механічного обвалування, яке нещодавно завезли з Польщі.

Серотип Enteritidis - один з найпоширеніших і здатний викликати гастроентерит, який може протікати у тяжкій формі у дітей, людей похилого віку та пацієнтів з ослабленим імунітетом.

М'ясо механічної обвалки - фарш нижчої цінової категорії, роблять його із сполучних тканин і кісток з невеликими залишками філе, які продавлюють крізь сито під високим тиском, отримуючи пастоподібний фарш.

Виробник зараженого фаршу, що надійшов в Україну, — польська фірма Drobiowo.Pl Mariola Krysiak, польський постачальник — AMP Logistyka Sp. z o.o., а український отримувач – черкаське ТОВ «Візія Трейд».

Держпродспоживслужба попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні