Синоптики попередили українців про небезпеку 24 лютого: що сталося

0
Синоптики попередили українців про небезпеку 24 лютого: що сталося
24 лютого в Україні - перехідна доба від морозів до потепління. Очікується сильний вітер й подекуди - опади. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко, пише УНІАН.

Найближчої ночі, за її даними, найхолодніше буде в східних областях, -9...-14 градусів, на решті території очікується -2...-8 градусів, а на заході - близько "нуля".

"Наступна ніч, на 25 лютого, вже буде значно теплішою, температура повітря підвищиться на 4-8 градусів", - потішила синоптик.

Завтра вдень, за її прогнозом, температура повітря становитиме +3...+6 градусів, на сході 0...+3 градуси. У південній частині та західних областях +4...+8, на Закарпатті, півдні Одещини та в Чернівецькій області +6...+11 градусів.

"Синоптична особливість завтрашнього дня - сильний вітер. Південні пориви можуть досягати 15-20 метрів за секунду", - попередила синоптик й порадила бути обережними під деревами, на узбережжях, під білбордами та будинками.

Також, за її даними, 24 лютого дощ пройде в західних областях, в Карпатах - з мокрим снігом, а ввечері дощ дійде до північних областей України. На решті нашої території завтра без опадів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні