Росіяни, які воюють в Україні, небезпечні для путіна: у чому причина

0
Росіяни, які воюють в Україні, небезпечні для путіна: у чому причина
Росіяни, яких президент РФ Володимир Путін відправляє на війну в Україну, після повернення з фронту стануть великою загрозою кремлівському режиму. Серед таких людей переважають авантюристи-"відморозки", люди з бідних регіонів та кримінальні елементи.

Таку думку висловив російський опозиційний політик, ексдепутат Держдуми РФ Дмитро Гудков, пише ТСН.

Політик склав загальний портрет тих, хто йде на війну:

"Ті, хто хотів виїхати — поїхали. Хто не хотів воювати — сховалися, працюють дистанційно, живуть не за пропискою. Хто може поїхати на війну? Якісь відморозки, їх завжди невеликий відсоток у кожному суспільстві є. Можуть поїхати люди з найбідніших регіонів, в яких немає перспектив і майбутнього. Ти живеш у селі, де один магазин і жодної роботи. Ти зіп'єшся рано чи пізно. Грошей, щоби виїхати до міста, в тебе немає. В тебе немає освіти, навичок, професійних якостей. І тут тобі пропонують соціальний ліфт: виживеш - отримаєш зірку, твої діти кудись поступлять, тобі дадуть якийсь капітал. Ось такі люди й їдуть. Або ув'язнені, яким сидіти 10-15 років – краще вже загинути, ніж довго гнити у в'язниці".

Як зазначив Гудков, коли ці люди повертаються з фронту, вони не пристосовані до мирного життя та мають легальний досвід безкарних убивств. Це призведе до серйозного зростання криміналу в РФ, "якого не було і в 90-х".

"Вони являють загрозу для режиму, але саме тому їх і відправляють на війну, щоб їх стало якнайменше. Безумовно, вони повернуться. Вони ненавидітимуть владу, яка їх відправила у таке пекло, розумітимуть, скільки людей загинуло, зрозуміють, що ніхто не оцінить їхнього внеску у війну. Ця маса людей буде радикально протестно налаштована. Це майбутній електорат партії Пригожина або Гіркіна-Стрєлкова. Це буде загроза для режиму", — наголосив російський опозиціонер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні