Безробітні українці можуть отримати по 100 тисяч гривень

0
Безробітні українці можуть отримати по 100 тисяч гривень
Міністерство соціальної політики перезапустило програму "Рука допомоги", яка спрямована на допомогу малозабезпеченим людям у відкритті власної справи.

Про це повідомило Міністерство соціальної політики.

Там пояснили, що кредит безвідсотковий і надається на три роки. Його можна повернути двома способами: або одним платежем впродовж 30 днів після закінчення трирічного строку від дати його отримання, або достроково, частинами відповідно до графіка, погодженого центром зайнятості.

Щоб взяти участь у програмі:

потрібно бути безробітним або малозабезпеченим
розробити бізнес-план
не мати судимості

"Для отримання такої допомоги людина, яка має бажання розпочати підприємницьку діяльність, має звернутися до найближчого центру зайнятості. Там подати до створеної при центрі зайнятості Комісії з питань надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім'ї заяву про надання фінансової допомоги, бізнес-план, довідку про несудимість. Комісія розглядає документи і після засідання надсилає претенденту на фінансову допомогу письмове повідомлення про прийняте рішення. Якщо рішення позитивне, людина має створити юридичну особу чи зареєструватися як фізична особа-підприємець протягом 30 календарних днів з дати отримання повідомлення", – зазначили в Мінсоцполітики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні