Топ-3 знаки Зодіаку, які вміють зберігати секрети

0
Топ-3 знаки Зодіаку, які вміють зберігати секрети
Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким можна довірити будь-які секрети - вони ніколи нічого не розкажуть, оскільки вміють тримати язика за зубами, пише УНІАН.

Телець
Тельці хороші в тому плані, що їм можна вилити душу. Навряд чи вони дадуть вам якусь пораду, оскільки самі не можуть розібратися в собі і своєму житті, але вони з радістю вислухають вас і підтримають. Цей знак Зодіаку ніколи не зрадить, не обдурить і не видасть ваші таємниці. У них є одна велика перевага - вони вміють дружити і в них немає гена підлості.

Діва
Ці люди і вислухають вас, і допоможуть доброю порадою. З ними можна поділитися всім, що коїться у вас на душі. А все тому, що вони хороші співрозмовники, друзі і партнери по життю. Вони дуже добрі, але і того ж вимагають натомість. Найчастіше Діви оточують себе доброзичливими і щирими людьми, з якими можуть розділити все на світі.

Лев
Леви вміють ставити себе на місце інших людей, тому і ставляться до них так, як хотіли б, щоб ставилися до них. Тому вони ніколи не зроблять боляче іншій людині. Ви можете довірити Леву всі свої секрети і будьте впевнені, що він буде тримати язика за зубами. Більш того, у Левів погана пам'ять, тому не виключено, що через два дні він забуде про все, що ви йому розповіли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні