7 речей, які нікому не можна позичати

0
7 речей, які нікому не можна позичати
Мудрість і досвід поколінь, їх спостереження за життєвими явищами та наслідками тих чи інших вчинків з часом переросли в цілу низку прикмет, які існують досі.

Повіками люди вірили: давати особисті речі в борг загрожує неприємностями. Ми з’ясували, що саме не треба позичати і чому, пише Woman Life.

Сіль
Здавалося б, сусідка зайшла за сіллю, чому б не поділитись? Насправді сіль — найсильніший енергетичний компонент, який може негативно вплинути на наявність удачі в житті, приверне хвороби, любовні втрати.

Багато екстрасенсів, ворожок та інші люди, пов’язані з містичними явищами, використовують сіль для своїх обрядів. Вони ж і закликають ніколи не брати сіль у інших, навіть якщо вона потрібна тут і зараз. І не давати її нікому! А якщо немає можливості відмовити у проханні відсипати продукт у борг, подаруйте його, скажіть, що віддавати не потрібно.

Посуд
Їдальня — це сімейні речі, які заряджені енергетикою вашого будинку. Тому дати їх у користування іншим — все одно, що поділитися частиною своєї енергії. Вважається, що позичений або взятий у чужих людей посуд здатний призвести до втрати здоров’я, придбання нових проблем, страхів, конфліктів з близькими.

При цьому якщо ви проживаєте з кимось на одній території, наприклад, у гуртожитку, користуватися одним і тим же столовим приладдям можна без побоювань за свою долю.

І ще момент, про який багато хто знає, але дуже часто нехтують: не можна тримати в будинку зіпсований посуд зі сколами, тріщинами, деформацією. Вважається, що вона притягує негатив, а ви, як її власник, самі собі даєте психологічну настанову на розбите життя.

Одяг
Багато людей змінюються один з одним одягом і гадають, що в цьому нічого такого немає. Так, це добрий спосіб безвитратно оновити гардероб. Та й подружка буде тільки рада помоднювати у вашому костюмі на роботі, а сукню надіти на побачення. Але одяг — це особисті речі, які бажано не віддавати тим, у чийих добрих і світлих намірах ви не впевнені.

А якщо обмінюєтеся ними з близькими та рідними, то краще все ж таки дати/взяти щось натомість, як би здійснивши оплату за річ. Факт покупки робить безпечним придбання предметів гардеробу у секонд-хендах.

Найбільша небезпека криється у позиченому взутті. У ній знаходиться величезне скупчення негативної енергії людини, яка цілком передається нехай і тимчасовому, але новому власнику

Аксесуари, біжутерія та коштовності
Прикраси теж не варто давати комусь на якийсь час. Експерти в галузі біоенергетики вважають, що прикраси із захисними функціями (обереги) можуть послужити недобру службу та наділити іншу людину хворобами, невдачами та втратами.

Все тому, що браслети, сережки і особливо кільця вбирають енергетику власника і «працюють» на нього, а потрапляючи на чуже тіло, віддають негатив, що скупчився, новому носію.

Особливо це стосується таких металів, як срібло, золото та платина, а з каменів – алмазів, гірського кришталю, агату, оніксу, місячного каменю. Є й суто матеріальна сторона питання: якщо той, кому ви дали річ у борг, втратить її, буде дуже прикро.

Віник або щітка для збирання
За забобонами одного покоління людей, магнітом для нещасть служить і обмін віником. Є дві версії, чому не можна його брати в інших чи позичати самим комусь. Перша говорить, що віник очищає ваш будинок, тому, віддаючи його, ви позбавляєте своє житло захисту.

Якщо вірити другій версії, то з віддачею віника вас можуть спіткати фінансові проблеми, сутички на роботі і навіть затяжна чорна смуга в житті.

У давнину за допомогою віника наводили псування, а щоб з дому не вибігало щастя, суворо заборонялося гостям підмітати своє житло. Позбавлятися цього предмета побуту можна, якщо він вам вже не потрібен і ви маєте намір його викинути.

Хліб
З хлібом та сіллю зустрічають дорогих гостей, молодят. Їм здавна ділилися з сусідами, мандрівниками, що заблукали в будинок, а багато релігій і зовсім зобов’язували давати хліб до обіду навіть ворогові. Однак і цей продукт має забобонні обмеження, яких потрібно дотримуватися.

Наприклад, не можна віддавати останній хліб: так можна привернути до себе бідність. Також не слід ділитися ним через поріг. Згідно з повір’ям, ви передасте з ним частинку свого сімейного благополуччя та щастя. І третє правило: не давайте хліб на заході сонця. Це призведе до пристріту та псування, вас будуть переслідувати розчарування та невдачі.

Гроші
Йдеться не про повну відмову допомагати близьким. Згідно з прикметами, не можна давати гроші лише в деяких випадках. Наприклад, після заходу сонця, під час церковних свят, по понеділках та неділях, на спадаючий Місяць. Все це призведе до особистих фінансових втрат.

Ще не слід позичати останні гроші. По-перше, це логічно, тому що так ви самі залишитеся без коштів, а по-друге, цим самим розлучитеся зі своєю фінансовою удачливістю.

Натомість вважається, що якщо зайняти гроші багатій людині, то вона поверне їх разом із частинкою своєї успішності. Так ви привабите багатство!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні