--> Стало відомо, коли в Україні потеплішає до +13 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, коли в Україні потеплішає до +13

0
Стало відомо, коли в Україні потеплішає до +13
У найближчі дні в багатьох областях України очікуються морози. Найхолодніше буде на Лівобережжі, де вночі температура опускатиметься до -10°...-12°. Невеликі морози триматимуться і вдень.

Однак це похолодання буде короткочасним, пише УНІАН.

В середині тижня, 23 лютого, в Україні встановиться суха погода з великою кількістю сонця. Однак на температуру воно не вплине. На сході, в більшості центральних і північних областей стовпчики термометрів вдень покажуть -1°...-5°, а вночі вдарить мороз до -12°.

Перед вихідними, 24 лютого, сильні нічні морози до -8°...-12° очікуються на сході та північному сході України. На решті території температура опускатиметься до -1°...-7°, лише місцями на півдні та крайцнем заході вночі очікується 0°...+1°. Вдень морозів вже не буде.

У суботу, 25 лютого, в Україні стане набагато тепліше. Невеликі нічні морози до -1°...-3° залишаться лише на сході та у Сумській області. Вдень же в більшості областей температура підніметься до +5°...+13°.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні