Військовий загубив автомат на залізничному вокзалі

0
Військовий загубив автомат на залізничному вокзалі
Залізничний районний суд м. Львова 9 лютого виніс вирок військовому, який загубив на Головному залізничному вокзалі Львова автомат Калашникова.

Про це пише Львів медіа, з посиланням на матеріали справи №462/8/23.

Інцидент стався 9 грудня 2022 року. Військовий, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, після прибуття на залізничний вокзал до станції «Львів», залишив без нагляду автомат АКС-47. Зброю найшов інший пасажир потягу.

У судовому засіданні військовий визнав свою провину у скоєному у вчиненому щиро розкаявся та попросив суд суворо не карати.

Дії чоловіка кваліфікували як втрату ввіреної для службового користування зброї, внаслідок порушення правил її зберігання, вчиненої в умовах воєнного стану.

Суд визнав чоловіка винним у втраті військового майна та призначили покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки. Втім, його звільнили від відбування призначеного покарання із випробуванням протягом іспитового строку, тривалістю 2 роки.

Тепер чоловік повинен періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Автомат суд ухвалив повернути законному власнику. Вирок суду може бути оскаржений протягом 30-ти днів з дня його проголошення.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні