Путін вже розпочав великий наступ на Україну - Данілов

0
Путін вже розпочав великий наступ на Україну - Данілов
Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що так званий великий наступ росіян триває вже восьмий-десятий день, але армія РФ не має успіхів.

В ефірі телемарафону Суспільного він повідомив, що сьогодні є 5 напрямків, на яких російській військові намагаються атакувати. За даними Генштабу, це Куп’янський, Лиманський, Бахмутський, Авдіївський та Шахтарський напрямки.

Секретар Радбезу зауважив, що відсіч російській армії буде надана обов’язково, а український наступ відбуватиметься тоді, коли на Ставці Верховного головнокомандувача ухвалять відповідне рішення за матеріалами від військових, розвідки та всіх представників сектору безпеки і оборони.

"Рішення, коли робити наступ на тому чи іншому напрямку буде ухвалювати Ставка саме так вирішуються державні справи в нашій країні", — додав він.

Виступ Путіна 21 лютого Данілов назвав "найгіршим за всі 20 років". Він також додав, що наразі Росія розглядає новий план.

"Ви звернули увагу, що зараз він (Путін — ред.) вже не каже про захоплення нашої країни. Хоча плани їхні не змінилися. Він у своїй промові сказав тільки про Донецьку, Луганську області. Зараз у них на меті план Б. Він полягає у наступному — підписання будь-яких переговорних позицій з нашою країною для того, щоб ми поступилися частиною наших земель на нібито мир", — сказав Данілов і наголосив, що для України "це абсолютно неприпустимі речі".

За його словами, наразі в Україні проявилися люди, які сиділи чекали, коли можна буде починати "вкидати в суспільство наративи, що треба домовлятися з РФ". Данілов наголошує, що це ні до чого доброго не приведе.

"Хочу нагадати, що бажання брати участь у цих речах каратиметься згідно з нашим законодавством. Це посягання на наш конституційний лад. Це найбільше покарання, яке можуть отримати ті люди, які сьогодні мріють почати знову перемовини з Росією для того, щоб ми втратили частину своєї території", — зазначив секретар РНБО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні