Продукт, який викликає головний біль

0
Продукт, який викликає головний біль
Сир як джерело кальцію, жирів та білків принесе користь тільки при вживанні в помірних кількостях, інакше він може спричинити головний біль та інші негативні наслідки, пише Glamour.

«Це пов’язано з тираміном, який виготовляється у витриманих продуктах. Особливо його багато в сирах з пліснявою всіх видів, чеддер, пармезан, навіть моцарелле. Тирамін є також у червоному вині, маслинах, горіхах, авокадо тощо», — пояснила вона.

Експерт попередила, що у людей, схильних до мігрені, одночасне вживання сиру та вина гарантовано спричинить головний біль.

За її словами, крім головного болю сир може спровокувати сильне серцебиття, припливи пітливості, біль у серці, тремтіння кінцівок та інші симптоми.

Лікар також нагадала, що сир практично наполовину складається із жиру, тому його не можна давати домашнім тваринам.

«Я не хотіла б, щоб ви сприйняли мої слова як заборону цього продукту. Їжте на втіху, але в міру, обов’язково прислухайтеся до свого організму і враховуйте поглинені жири-білки-вуглеводи», — сказала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні