--> Винуватця смертельного ДТП звільнили від тюремного ув'язнення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Винуватця смертельного ДТП звільнили від тюремного ув'язнення

0
Винуватця смертельного ДТП звільнили від тюремного ув'язнення
Старосамбірський районний суд Львівщини визнав винним у вчиненні смертельної ДТП водія вантажівки, який керував авто з несправними гальмами. Йому призначили тюремне ув’язнення, але звільнили від його відбування з іспитовим терміном у 2,5 років.

Як вказано у вироку суду, аварія трапилась 18 липня 2022 року між на трасі неподалік Хирова, що на Самбірщині. Водій вантажівки Mercedes-Benz 611D керував авто з несправностями гальмівної системи, не дотримався безпечної дистанції та в’їхав у іншу вантажівку MAN, яка їхала попереду, про це повідомляє Захід нет.

Унаслідок зіткнення 47-річний пасажир Mercedes-Benz 611D помер на місці, його тіло деблоковували з понівеченого авто рятувальники. Ще один пасажир віком 48 років отримав переломи та був госпіталізований у лікарню.

У суді водій Mercedes-Benz 611D визнав свою провину у вчиненні ДТП, заявив, що примирився з потерпілими та просив суд не позбавляти його водійських прав, бо це його єдине джерело доходу. У суді потерпілі також просили не призначати йому тюремне ув’язнення.

Справу розглядав Андрій Кушнір. Він визнав водія вантажівки винним у вчиненні смертельної ДТП та призначив покарання у вигляді п’яти років тюрми з позбавленням права керувати транспортними засобами два роки. Однак водія звільнили від відбування призначеного покарання з іспитовим терміном у 2,5 років.

На вирок ще може бути подана апеляція.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні