У Донецькій області загинув 43-річний волинянин. ФОТО

0
У Донецькій області загинув 43-річний волинянин. ФОТО
18 лютого на Донеччині загинув Герой з Луцького району Олександр Пилипчук, повідомляє Ківерцівська міська рада.

За офіційними даними Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в запеклих боях з російськими окупантами, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Роздолівка Донецької області на Бахмутському напрямку перестало битися сердце мужнього воїна, жителя міста Ківерці Олександра Пилипчука, 1979 року народження.

Призваний на військову службу 25 лютого 2022 року.

«Від імені усієї Ківерцівської громади висловлюємо щирі співчуття дружині та дітям, родині та близьким! Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі. Вдячну пам’ять про Олександра зберігатимуть усі, хто його знав, працював поруч із ним, товаришував та мріяв про щасливе майбутнє у вільній Україні», - кажуть у міськраді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні