Лукашенко зранку зібрав засідання Ради безпеки Білорусі: що сталося

0
Лукашенко зранку зібрав засідання Ради безпеки Білорусі: що сталося
Заступник голови Об'єднаного перехідного кабінету Білорусі, керівник Народного антикризового управління Павло Латушко зазначив, що Рада безпеки Білорусі планує прийняти закон щодо народного ополчення, пише Еспресо.

"Після візиту до Москви Лукашенко зник з екранів. Але сьогодні вранці він зібрав нараду Ради безпеки. Головною темою, яка зараз обговорюється в Мінську, є тема ситуації навколо Білорусі, і це пов'язано з війною та тема народного ополчення. Прийняття закону, який говорить, що використовуючи досвід війни в Україні, потрібно бути готовими до того, що кожен житель Білорусі має вміти користуватися зброєю, щоб захистити свою землю", - підкреслив Латушко.

Опозиціонер також додав, що Путін змушує Лукашенка більше заангажуватися у війну, а Лукашенко намагається виторгувати свою участь та підтримку Росії меншою мірою.

"Відсутність комунікації після зустрічі Лукашенка з Путіним говорить про те, що Путін не хоче давати ще більше грошей Лукашенку, а Лукашенко хоче більше грошей. У них була головна суперечка з цього приводу - скільки заплатить Путін за те, що зробить Лукашенко", - пояснив Латушко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні