На Кримському мосту трапилася смертельна ДТП. ФОТО/ВІДЕО

0
На Кримському мосту трапилася смертельна ДТП. ФОТО/ВІДЕО
Вранці 20 лютого на Кримському мосту, який окупанти з труднощами відновили після вибуху, сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії є загиблі, пише Телеграф.

Інформація про це з’явилася у російських пабліках у соцмережах. Повідомляється, що на 149-му кілометрі дорогу не поділили два легкові автомобілі. На фотографіях з місця ДТП видно, що через лобове зіткнення передню частину машин сильно понівечено.

В іншому російському пабліку передають, що після інциденту рух на мосту на деякий час було перекрито. Вже за годину рух знову відновили. На цей момент відомо, що внаслідок автомобільної аварії загинули три людини. Ще одна людина, яка перебувала в одному з авто, отримала різні травми. Потерпілий перебуває у тяжкому стані.

"Сталося лобове зіткнення. Водій ВАЗ їхав у бік Кубані, виїхав на зустрічну смугу і врізався в Hyundai Starex, після чого з ним зіткнулося ще одне авто. Загинули водій і два пасажири ВАЗ — 24-річна дівчина та 32-річний чоловік", - повідомляє російський паблік, посилаючись на інформацію від МВС.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні