Розпускають чутки за спиною: найбільші пліткарі за знаком Зодіаку

0
Розпускають чутки за спиною: найбільші пліткарі за знаком Зодіаку
Деяким людям можна довіритися, адже вони завжди готові підтримати та допомогти. Є й такі, яким краще не говорити зайвого, адже вони схильні пліткувати. Астрологія вірить, що знак Зодіаку у цьому відіграє не останню роль. Видання Best Life розповіло, з ким краще не відвертатися.

Стрілець
Стрільцю подобається бути душею компанії, отримувати увагу та інтерес оточуючих. Для цього вони нерідко вдаються до переказу пліток і видають зайві подробиці про своїх друзів та знайомих. Це може бути проблемою, адже Стрільці часто досить радикальні у своїх судженнях та люблять ділити світ на чорне та біле.

Скорпіон
Скорпіони добре знаються на людях і часто стають найкращими порадниками - але тільки в тому випадку, якщо вони ваші справжні друзі і знають про вас усе. Якщо ж Скорпіонам не вистачає інформації, вони видобуватимуть її без зайвого сорому, розпитуючи оточуючих і породжуючи масу пліток.

Близнюки
Близнюки – мінливий повітряний знак, який любить поговорити. Їм погано вдається зберігати секрети навіть після того, як вони пообіцяли тримати язик за зубами. І хоча Близнюки можуть щиро співчувати людині, про яку говорять за спиною, на результат це не впливає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні