--> Жінкам 20 лютого краще залишатися вдома: заборони на цей день | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінкам 20 лютого краще залишатися вдома: заборони на цей день

0
Жінкам 20 лютого краще залишатися вдома: заборони на цей день
Православне свято 20 лютого - день пам'яті преподобного Парфенія, який був родом з Мелітополя, не навчався грамоті, але знав Слово Боже, так як батько його служив дияконом.

За свій характер і добре ставлення до людей Парфеній з 18 років отримав дар - зцілював хвороби, виганяв бісів і творив інші чудеса, пише УНІАН.

Прикмети 20 лютого
вітер дме опівдні - буде хороший урожай ярих;
кури рано сідають на сідало - до погіршення погоди;
захід червоного кольору - до холодного і поривчастого вітру;
грім гримить - сіна багато не вийде накосити.

Що сьогодні не можна робити
Сьогодні заборонено веселитися і влаштовувати галасливі застілля - це приваблює в будинок нечисть. Також не можна виходити заміж - союз не буде довгим, а зруйнується через зраду одного з партнерів. Жінкам краще залишатися вдома, інакше великі шанси зіткнутися з неприємностями.

Що можна робити 20 лютого
Господині здавна в цей день готували пироги з цибулею. Частина з них призначалася для сім'ї, а інша частина - для жебраків і бездомних. 20 лютого прийнято поминати своїх рідних, якщо цього не зробити, вони будуть приходити до вас уві сні і турбувати.

Православні віруючі сьогодні моляться святому Луці, просять його про благополуччя і здоров'я для рідних. Згідно з народними прикметами, сон, що приснився в ніч з 19 на 20 лютого, відкриє вам справжню суть людей або подій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні