Путін опинився у дуже важкому становищі: що сталося

0
Путін опинився у дуже важкому становищі: що сталося
Окупанти впродовж року широкомасштабної війни Росії в Україні не можуть досягти успіхів, тож очільник Кремля Володимир Путін наразі перебуває у дуже складному становищі, з якого не може вибратися.

Про це розповів російський опозиціонер і правозахисник Марк Фейгін, пише 24 канал.

Він додав, що останнім шансом, на який сподівається Путін, міг би стати новий масштабний наступ РФ на Україну.

Наразі очільник Кремля збирає танки та концентрує авіацію на кордонах з Україною. Однак, як вважає Фейгін, ймовірний наступ окупантів не буде успішним.

"Якщо у Путіна це не вийде, якщо він суттєво не просунеться і не захопить нові значні території України, тоді йому взагалі немає на що сподіватися. Він втратить все", – сказав Фейгін.

Захід не втручається у внутрішню політику РФ, однак Путін і без того перебуває у дуже складному становищі

Фейгін вважає, що на настрої російської еліти впливають санкції, ізоляція, проблеми з їхніми капіталами та активами на Заході.

"Тобто Захід створює ситуацію, за якої не треба буде спеціально щось робити. Еліта сама може впоратися з Путіним", – зазначив Фейгін.

Також Фейгін зазначив, що вже зараз у Кремлі розгораються серйозні конфлікти. Зокрема, йдеться про суперництво між ПВК "Вагнер" та командуванням армією РФ.

За словами правозахисника, фактично ПВК "Вагнер" звинувачує керівництво так званої "СВО" у тому, що воно не підтримує вагнерівців.

Експерт назвав це протистояння "моментом чіткої фрагментації влади".

"Одні хочуть коштом інших розв'язати свої проблеми. Зникне ПВК "Вагнер" – голові міноборони Сєргєю Шойгу та начальнику генштабу Валєрію Герасимову буде набагато простіше всім керувати і розв'язувати як військові, так і політичні питання", – сказав правозахисник.

Російські еліти очікують покращення позицій російської армії на фронті, однак цього не станеться, адже партнери та союзники України чітко дали зрозуміти, що "Росії нічого не світить у цій війні".

"У Путіна немає виходу. Він стрімко рухається дуже вузьким проходом, фактично біжить до прірви і вже не може змінити курс", – сказав Фейгін.

Сам же Путін це розуміє, тож тягне за собою до прірви й своє оточення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні